Pris

Pris på kjolen vil variere alt etter hvilke stoffer du velger å bruke og hvor mye detaljer du ser for deg i kjolen. Dersom du for eksempel vil ha mye knapper eller perler vil prisen på kjolen bli høyere, da dette tar mye lenger tid. Vi diskuterer prisen på forhånd, slik at du ikke får deg en overraskelse når du skal betale for kjolen.  Det kan variere mellom 6000- 30 000 + moms. Jeg ber alle kunder om å betale 40 % av kjolen i forskudd, resten betales når du får den ferdige kjolen. Det blir en 14 dagers betalingsfrist fra den dagen du mottar kjolen.

Tidsperspektiv

Det er vanskelig å estimere hvor lang tid det tar å sy uten å vite hva slags kjole du ønsker å bestille. Det kommer helt an på hvor omfattende kjolen er og hvor du bor i landet. Bor du veldig langt unna Jæren vil det kanskje gå lenger tid mellom hver prøving enn om du bodde rett i nærheten. Et sted mellom 2-6 måneder kan forventes. Det er likevel viktig å booke din første uforpliktede og gratis time så tidlig som mulig for å hindre stress. 

Prosessen

Prosessen starter etter din første uforpliktet time med meg. Her ønsker jeg å høre hvordan DIN drømmekjole ser ut og hva som kler din kropp best. Mitt mål er at du skal føle deg fantastisk på bryllupsdagen. Jeg vil be deg om å ta med eventuell inspirasjon og bilder du har samlet på som kan beskrive kjolen din. På første time vil jeg også ta mål av deg. 

Dersom du bestemmer deg for å bestille kjolen din hos meg vil vi sette opp ny time for første prøving. Her får du prøve en "test kjole" laget i bommullslerret som skal gjøre det lettere å visuelt se for seg kjolen. Vi gjør justeringer i testkjolen, slik at originalkjolen sitter som et skudd. Det kan være lurt å ta med seg sko som skal brukes på bryllupsdagen på denne prøvingen, for å legge opp riktig lengde på skjørtet. Når alle justeringer er gjort, begynner jeg å sy. Du kan gjerne be om bilder av prosessen, så skal jeg gjøre mitt beste for å oppdatere deg. Etter andre prøvetime er det viktig for meg at du holder samme vekt frem til bryllupsdagen. Jeg skal nå begynne å sy kjolen din etter disse målene, og dermed er det veldig viktig at vekten din forblir den samme, slik at kjolen ikke blir for stor eller for liten. 

Når kjolen nærmer seg ferdig, avtaler vi siste prøving. Her vil jeg sjekke at alt stemmer, og at du er fornøyd med resultatet. Dette er siste sjanse til å justere. Dersom alt ser fint ut og bruden er fornøyd, får du kjolen med deg samme dag. Skulle det være ting som ikke var helt det du så for deg, skal jeg prøve mitt beste å endre dette så fort som mulig. 

fullsizeoutput_5.jpeg
fullsizeoutput_12.jpeg